Ebben a cikkben egy kicsit a Google Adwords rendszeréről lenne szó. Annak is főként az egyik szerencsére még mindig aktuális akciójáról, amelyet az új ügyfeleknek tartanak fent.

A Google Adwords lényege, hogy az ügyfelek megvehetnek bizonyos kulcsszavak, amelyekre szeretnének megjelenni a Google keresőjében. Ha ezt megtettük, akkor legközelebb, amikor valaki rákeres az adott kulcsszóra, a mi oldalunkat az első helyen fogja hozni. Egészen addig, míg nem jön egy konkurens cég, aki vállalja, hogy többet fizet az általunk választott kulcsszóért, ugyanis a rendszer licit alapon működik: aki a legtöbbet fizeti a kulcsszóért, annak a reklámja jelenik meg.

A rendszer előnye, hogy abban a pár hónapban is, amíg a keresőoptimalizálás jótékony hatásaira vár az ügyfél, a honlapja a hirdetések révén a találati lista elején jelenik meg a kiválasztott kulcsszavakra.
Ráadásul van egy olyan akciója a Google-nak, hogy azok, akik most kezdik használni a szolgáltatást, ha befizetnek 5 000 Ft-ot, akkor kapnak további 15 000 Ft-ot mellé, így összesen 20 000 Ft-ért lehet hirdetni.

Maga a hirdetés úgy működik, hogy az egyes kulcsszavakért a licitált összeget csak akkor kell kifizetnünk az egyenlegünkből, ha valaki rákeresett a kulcsszóra és megnyitotta a hirdetés alapján az oldalt. Ha csak rákeres a szóra és látja a honlap linkjét és leírását, de nem kattint rá, akkor ingyen volt.

A keresések számától függően a 20 000 Ft körülbelül 2-3 hónapig kitart, így viszonylag kevés kezdő befektetésért elég hosszú időn keresztül lehet az oldalunk az első helyen. Természetesen az Adwords esetén is célszerű szakember segítségét igénybe venni, mivel fontos, hogy jól állítsuk be, hogy mely kulcsszavakra jelenjen meg az oldalunk, mivel ellenkező esetben felesleges hirdetésekért fizetünk.

Aki szeretne többet megtudni vagy igénybe venni az ingyenes 15 000 Ft-os Google Adwords kupont a hirdetéseihez, az írjon itt a blogon, vagy a honlapon keresztül.

Kezdő vállalkozásoknak mindenképpen kötelező!

Címkék: Google Online reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkeszites-pecs.blog.hu/api/trackback/id/tr485240461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása